Jak si levice v Německu vyrábí nové voliče

Horní komora německého parlamentu schválila snadnější přístup migrantů k německému občanství. Německo v roce 2022 evidovalo 5,3 milionu cizinců bez občanství. To je závratné číslo. Jistě nejde pouze o migranty z Afriky a Blízkého východu, ale migranti z těchto oblastí určitě tvoří podstatnou část oněch neuvěřitelných 5,3 milionu osob.

Na fotografii vidíte aktivisty, kteří v listopadu 2023 před německým parlamentem demonstrovali za toto usnadnění. Příznačné je heslo, které jeden z nich drží a které zní „Volební právo pro každého“. To je přesně ono, současná rudozelená německá vláda si vyrábí voliče. Aktivisté politických neziskovek to z ideologických důvodů požadují a podporují.

Migrační expert německé Strany zelených řekl, že nová pravidla pomohou v Německu vytvořit „moderní imigrační společnost“. Ať se progresivisté zaklínají lidskými právy a dojemnými příběhy migrantů sebevíc, nikdy nezapomínejme, že ve skutečnosti jsou pro ně migranti jen nástrojem. Pomocí tohoto „nástroje“ chtějí progresivisté zcela změnit charakter západní společnosti a současně si vyrábět nové a nové voliče, protože původní Evropané je volí méně a méně.

Konzervativní noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Konzervativní noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme

200 Kč 500 Kč 1000 Kč